Softlandia landing background

Mietitkö, paljonko OpenAI:n käyttö maksaa?

Me kerromme! Saat meiltä kiinteän hintatarjouksen 48 tunnissa. Softlandia on Suomen johtava OpenAI Azure -osaaja. Tarjoamme Azure OpenAI -palvelut kiinteällä kuukausimaksulla.

Pyydä kiinteä hintatarjous

Kuvaile käyttötarpeesi alla olevalla lomakkeella, niin lähetämme sinulle Softlandian räätälöidyn tarjouksen.*

* Vastaamme sinulle 48 tunnin kuluessa ja annamme Softlandian kiinteän tarjouksen, joka sisältää OpenAI-kulut, vaadittavat Azure-palvelukulut ja YOKOT.AI API -lisenssimaksun. Jos tämä ei ole mahdollista, pyydämme sinulta lisätietoja käyttötarpeistasi tai ilmoitamme, jos tarjousta ei ole mahdollista antaa. Kaikki vain 48 tunnissa. Ehtoja voidaan soveltaa.

** Pakollinen

*** Kuvaile: 1) Ohjelmistotyyppisi (sisäinen, intranet, prosessiautomaatio, ohjelmisto/SaaS/palvelu, jota myyt kolmansille osapuolille jne.), 2) Käyttäjämääräsi ja 3) Arvio kysymysten (kehotteiden) määrästä per kuukausi.

Mikä Softlandia?

Softlandia on loistava teknologiakumppani kasvuyrityksille. Meidän kanssamme työskentely on mukavaa, ja samalla syntyy erinomaisia tuloksia.

Tiimillämme on pitkä kokemus vaativien kansainvälisten asiakkaiden kanssa työskentelystä.

Voimme auttaa erityisesti tekoälyssä ja koneoppimisessa, mutta myös ohjelmistokehityksessä, pilviratkaisuissa, esineiden internetin sovelluksissa sekä sensoriratkaisuissa.