Softlandia

Palvelut

AI & data osaksi liiketoimintaa

Meillä on Suomen paras osaaminen toiminnallisten tekoälyratkaisujen kehittämisestä yrityksille. Palvelumme kattaa kaiken algoritmin kehityksestä ohjelmiston käyttöönottoon. Oman, generatiivista tekoälyä hyödyntävän tuotteemme YOKOTAI:n kautta meillä on käytännön kokemus kaikista tärkeimmistä tekoälytyökaluista, aina perinteisestä luonnollisen kielen käsittelystä (NLP) suuriin kielimalleihin (LLM).

Asiantuntemuksemme ei rajoitu tähän. Meillä on vuosien kokemus muun muassa kuvien ja biosignaalien käsittelystä. Jos olet hukkumassa dataan tai vasta suunnittelet datankeruuprosessiasi ja mietit, mikä on datasi liiketoimintahyöty, ota rohkeasti yhteyttä.

Käymme datanne läpi ja vastaamme kysymyksiinne. Teemme suunnitelman datan jatkojalostamiseksi ja puhdistamiseksi. Lisäksi ehdotamme lähestymistapaa, jolla saatte datan tuottamaan lisäarvoa.

Meillä on kokemusta datankeräysratkaisujen toteutuksesta turvallisten pilvipalveluiden, kuten Azure IoT Hubin ja IoT Centralin, avulla. Valitsemme datalle aina sopivimman tallennusratkaisun, oli se sitten SQL, NoSQL tai jokin muu. Työkaluna voi olla esimerkiksi PostgreSQL, MongoDB, CosmosDB tai jokin data lake.

Hallitsemme Extract-Transform-Load -menetelmän Apache Airflowlla. Voimme toteuttaa myös event-pohjaisen arkkitehtuurin Azure palveluilla tai Apache Kafkalla. Raskas laskenta voidaan suorittaa esimerkiksi Spark- tai Azure Data Explorer -klusterissa.

Tiedon löytämiseksi datasta meillä on osaamista soveltaa redusointimenetelmiä Principal Component -analyysista aina Isomap-menetelmään. Voimme myös luoda luokittelu- ja regressiomalleja käyttämällä Pythonin syväoppimiskirjastoa Pytorchia tai Julian koneoppimiskirjastoja. Kun gradient-pohjaiset menetelmät eivät toimi, voimme optimoida ratkaisua käyttämällä geneettisiä algoritmeja.

Visualisoinnit ovat tottakai aina informatiivisia ja kauniita.

Jos teillä ei ole vielä dataa ja olette vasta suunnittelemassa datan keräämistä, ei hätää. Rakennamme mielellämme koko ratkaisun yhdessä kanssanne. Lue lisää pilvinatiiveista ratkaisuista.

Mikko Lehtimäki, Softlandia Founder, Chief Data Scientist

Laadukas data on jokaisen AI-ratkaisun peruspilari. Ja laadukkaan datan saamiseksi on rakennettava laadukas datankäsittelyputki!

Mikko Lehtimäki, Ph.D. Candidate, Chief Data Scientist, Softlandia

Ota yhteyttä sales@softlandia.fi. Voit lähettää meille viestin myös alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä meihin