Softlandia

Palvelut

Sensorifuusio & IoT

IoT- ja sensoriratkaisupalvelumme:

  • Käyttötapauksen validointi ja kehitys

  • Sensorifuusioarkkitehtuuri ja järjestelmäsuunnittelu

  • Demototeutukset

  • Sensorien valinta ja validointi

  • Signaalinkäsittelyalgoritmit ja -ohjelmistot

  • Skaalautuvat ratkaisut

Markkinoilta löytyy kymmenittäin erilaisia alustoja, joilla voi rakentaa sovelluksia esineiden internetiin (Internet of Things, IoT). Kustannustehokkaan ja pitkäikäisen alustan valinta ei ole yksinkertaista. Meidän osaamisemme tekee kuitenkin valintaprosessin helpoksi.

Esineiden internetin laitteet tuottavat massiivisia määriä tietoa. Tämä data on jokaisen IoT-sovelluksen tärkein osa: dataa voidaan myydä, jatkojalostaa tai käyttää uuden liiketoiminnan luomiseksi. Joskus datan laatu on heikkoa. Se voi olla virheellisesti muotoiltua tai muuten sekavaa, jolloin sitä ei voi käyttää toteutuksessa. Varmistamme, että kerätty data on huippulaatuista valitsemalla ratkaisuun parhaiten sopivat sensorit sekä toteuttamalla niiden päälle yhtenäisen ratkaisun.

IoT-sensoreiden tuottama raakadata on harvoin käytettävissä sellaisenaan. Dataa pitää usein yhdistää useista sensoreista, jotta sovellus tuottaa merkityksellisiä tuloksia. Toteutamme sensorifuusion ja reunalaskennan avulla ratkaisuja, joissa on järkeä. Toimitamme koko putken IoT-laitteesta aina pilvipohjaiseen hallintaan saakka.

Olemme toteuttaneet projekteja, joissa kymmeniä sensoreita, kuten kameroita ja kiihtyvyysantureita, integroidaan samaan ratkaisuun. Teemme myös läheistä yhteistyötä sensorivalmistajien kanssa.

Ota yhteyttä meihin