Softlandia

Referenssit

Tyytyväisiä asiakkaita ja loistavia toimituksia

Vuonna 2022 perustettu yrityksemme on vielä nuori. Olemme siitä huolimatta työskennelleet maailman vaativimpien asiakkaiden kanssa kolmella eri mantereella.

Kiitos hyvästä yhteistyöstä tässä projektissa. Olen nähnyt monenlaisia alihankkijoita, ja te loistatte!

Eräs Softlandian viimeaikainen asiakas

Ylempi lainaus on Softlandian kotimaiselta asiakkaalta. Työuriemme aikana olemme saaneet vastaavaa palautetta työskennellessämme monien kasvuyhtiöiden, teknologisten johtajien ja Fortune 500 -teknologiayritysten kanssa. Joukkoon mahtuu myös useampi FAAMG-yritys. Projektit voivat olla joskus haastavia ja asiakkaiden kotipaikka missä maassa tahansa, mutta me keskitymme toimittamaan – aina hyvällä fiiliksellä.

Asiakascase: Framery Acoustics

Asiakas: Framery, Suomi

Tila: Toimitettu useita projekteja alkaen 6/2022

Softlandia on Frameryn luotettu toimittaja ja kumppani innovaatioprojekteissa. Näissä projekteissa Frameryn ja Softlandian tiimi ovat työskennelleet rinnakkain kehittäen uusia innovaatioita tulevaisuuden Framery-tuotteisiin. Yhteistyöhön on sisältynyt laitteiston hienosäätöä, konseptikehitystä, uusien algoritmien suunnittelua ja toteutusta, pilviarkkitehtuurin toteutusta, integraatiotestausta ja toimittajaviestintää.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Softlandian sitoutumiseen, heidän joustavuuteensa ja kykyynsä löytää mahdollisia ratkaisuja ja tuottaa tuloksia projekteissa. Softlandialaiset ovat todellisia ongelmanratkaisijoita. Voimme todella suositella Softlandiaa kokemuksemme perusteella. "Smile & Deliver", kuten heidän sloganinsa sanoo, on myös meidän kokemuksemme.

Tomi Nokelainen, Framery

Asiakascase: Generatiivisen tekoälyn konsultointi suurelle mediatalolle

Asiakas: Luottamuksellinen, Suomi

Tila: Jatkuva 3/2023–

Softlandian tiimi on auttanut asiakasta saavuttamaan strategiset tavoitteensa keskittyen koneoppimisen sekä asiakaskohtaisten LLM-ratkaisujen kehittämiseen ja soveltamiseen. Softlandian rooli konsultoinnissa ja osana sisäisten ja ulkoisten asiantuntijoiden tiimiä on ollut ratkaiseva.

Asiakkaan tarpeet projektissa:

  • Yrityksen strategian toteuttaminen datavetoisilla menetelmillä (pääasiassa tekstilouhinnan avulla)

  • Generatiivisen tekoälyn käyttö päivittäisessä työnkulussa niin teknisille kuin ei-teknisille asiantuntijoille

  • Ymmärtää nykyiset suuret kielimallit (LLM) ja niiden käyttömahdollisuudet, sekä kaupalliset että avoimet mallit

Toimitettu:

  • Rakennettu luonnollisen kielen käsittelyputki käyttäen koneoppimista ja tilastollisia menetelmiä, mukaan lukien suuret kielimallit, jotka on otettu käyttöön pilvi-infrastruktuurissa

  • Vertailtu kaupallisia ja avoimia LLM-malleja (esim. Llama) liiketoimintakohtaisissa tehtävissä ja oman aineiston käytössä

  • Sovellettu LLM:n kvantitointi- ja kiihdytysmenetelmiä suoritusajan parantamiseksi ja resurssikuormituksen vähentämiseksi

  • Koulutettu ja sovellettu viimeisintä generatiivisen äänimallinnuksen tekniikkaa

  • Luotu koulutusmateriaalia koneoppimisesta ja tekoälystä ei-teknisille henkilöille sekä arvioitu kaupallisia tekoälypalveluita (ratkaisut, käyttöehdot, yksityisyys)

Asiakascase: Taloushallinnon pilviarkkitehtuuri ja sovelluskehitys

Asiakas: Luottamuksellinen, Suomi

Tila: Toimitettu 4/2022

Softlandia tarjosi pilviarkkitehtuuri- sekä ohjelmistokehityskonsultointia pilvinatiivin taloushallinnon työkalun kehittämiseksi.

Uusi työkalu toteutettiin alusta alkaen, ja se korvasi olemassa olevan toteutuksen, joka oli erittäin hidas ja vaikeakäyttöinen. Ohjelmistoarkkitehtuuri suunniteltiin siten, että sovellus käytti Azuren palvelittomia (serverless) ratkaisuja optimaalisesti.

Toteutettu sovellus suorittaa taloushallinnon laskelmat 20 kertaa nopeammin kuin vanha sovellus suoritti ja on myös huomattavasti helppokäyttöisempi. Sovellus tekee taloushallinnon tiimin työn helpommaksi ja tehokkaammaksi.

Ratkaisu toteutettiin Azuren palvelittomien palvelujen päälle .NET 6 -teknologialla.

High quality cloud architecture for financial sector

Asiakascase: Tuotantolaitteet, elektroniikan valmistus

Asiakas: High-tech yritys, Suomi

Tila: Toimitettu 5/2022

High-tech yritys tarvitsi apua ohjelmistoratkaisun arkkitehtuurin tarkentamisessa ja parantamisessa. Softlandia suunnitteli alustavan arkkitehtuurin ja esitti uusia ideoita ratkaisun jatkokehitystä ajatellen.

Suunniteltu arkkitehtuuri on helposti laajennettavissa ja muokattavissa. Se voidaan toteuttaa teknologioilla, jotka olivat asiakkaalle tuttuja.

Softlandian kokemus ratkaisun lopullisesta tuotantoympäristöstä oli erittäin arvokasta. Arkkitehtuuri suunniteltiin kyseistä ympäristöä ajatellen ja nojaten aiempiin kokemuksiimme vastaavista haastavista ympäristöistä.

Electronics manufacturing needs reliable software.

Jos haluat ratkaista vastaavia liiketoiminnan pullonkauloja, ota yhteyttä meihin sales@softlandia.fi.