Softlandia background

Softlandia

Palvelut

Sovellettu tekoäly

Olemme erikoistuneet sovelletun tekoälyn ratkaisuihin. Sovellettu tekoäly on yhdistelmä modernia ohjelmisto-osaamista sekä syvällistä ymmärrystä moderneista tekoälymenetelmistä. Yhdistämme nämä kaksi osaamisaluetta luomalla uusia tekoälyyn pohjautuvia ratkaisuja.

AI-osaamisemme kattaa useita eri osa-alueita: generatiivinen tekoäly, kuten suuret kielimallit (LLM), luonnollisen kielen käsittely (NLP), koneoppiminen, konenäkö, signaalinkäsittely ja uusien algoritmien kehitys. Meillä on kyky viedä läpi uraauurtavia tekoälyprojekteja.

Ohjelmisto-osaamisemme on laaja. Tiimimme jäsenet ovat toteuttaneet vaativia ohjelmistoratkaisuja maailman johtaville yritykselle, joista moni on Fortune 500 -listalla. Toteutamme ratkaisut pilvinatiiveina, ellei paikallinen toteutus ole jostakin syystä välttämätön.

Sovellettu tekoäly on yhdistelmä ohjelmisto-, AI/ML- ja pilviosaamista.
Kokonaisvaltainen ratkaisu vai pelkkä AI-moottori?

Voimme toteuttaa sovelletun tekoälyn projekteja kokonaisvaltaisina ratkaisuina, joissa toteutamme esimerkiksi täysin uudenlaisen digitaalisen tekoälyavusteisen palvelun alusta loppuun.

Mikäli digitaalinen palvelu on jo olemassa, voimme kehittää palvelulle oman tekoälymoottorin. Moottori tuo tekoälyavusteiset toiminnot osaksi palvelua. Moottori voi olla myös organisaation sisäinen alusta, johon eri järjestelmät integroituvat saumattomasti.

Konsultti auttamaan tekoälyn hyödyntämisessä

Jokainen softlandialainen hallitsee tekoälyn soveltamisen. Tulemme mielellämme auttamaan tekoälyn käyttöönotossa ja soveltamisessa osana ohjelmistokehitystiimiänne.

Vauhtia tekemiseen valmiilla yksityisellä generatiivisella AI-ratkaisulla

Generatiivista tekoälyä hyödyntävä tuotteemme, YOKOT.AI, mahdollistaa organisaatioille turvallisen vuorovaikutuksen sisäisen datan kanssa. Se takaa datan yksityisyyden ja tarjoaa monipuolisia työnkulkuja, kuten asiakirjojen generoinnin valituista tietolähteistä. YOKOT.AI:n kehitystyö on nostanut meidät Suomen johtavaksi generatiivisen tekoälyn osaajaksi. Lue lisää YOKOT.AI:sta.

Mikko Lehtimäki, Softlandia Founder, Chief Data Scientist

Laadukas data on jokaisen AI-ratkaisun peruspilari. Ja laadukkaan datan saamiseksi on rakennettava laadukas datankäsittelyputki!

Mikko Lehtimäki, TkT, Chief Data Scientist, Softlandia

Ota yhteyttä sales@softlandia.fi. Voit lähettää meille viestin myös alla olevalla lomakkeella.

Kaipaatko apua tekoälyn käyttöönottoon?

Voimme toteuttaa sovelletun tekoälyn projekteja kokonaisvaltaisina ratkaisuina. Jos digitaalinen palvelusi kaipaa tuekseen tekoälyä, voimme kehittää palvelulle oman tekoälymoottorin.