Softlandia background

Softlandia

Palvelut

YOKOT.AI

YOKOT.AI on kehittämämme yksityinen ja turvallinen omaan dataasi pohjautuva generatiivista tekoälyä hyödyntävä ratkaisu. Se käyttää parasta mahdollista LLM-teknologiaa, jonka tarjoaa Azure OpenAI. YOKOT.AI on optimoitu suorituskykyä ja kustannuksia ajatellen. Sen avulla voit automatisoida toistuvat työvaiheet, integroida turvallisesti organisaatiosi sisäiset tietolähteet ja saada luotettavia näkemyksiä datastasi.

Noudatamme tiukkoja tietosuojakäytäntöjä ja EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Kehotteitasi, dataasi tai generoimaasi materiaalia ei jaeta YOKOT.AIn ulkopuolelle. Datasi turvallisuus ja yksityisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Pidämme siitä huolen sijoittamalla aineistosi Euroopassa sijaitseviin Azure-datakeskuksiin ja noudattamalla organisaatiosi tietosuojakäytäntöjä.

YOKOT.AI:n ovat kehittäneet kokeneet ohjelmistoarkkitehdit ja AI-asiantuntijat, ja alustamme on skaalautuva, turvallinen ja suunniteltu täyttämään organisaatiosi sisäiset IT-vaatimukset. Tarjoamme ammattitaitoista tukea palvelusopimuksella, ja uusia ominaisuuksia julkaistaan säännöllisesti.

Löydä ja validoi käyttötapaukset YOKOT.AI:n avulla

Jos olet vasta aloittamassa generatiivisten tekoälyratkaisujen tutkimista ja tarvitset turvallisen ja nopean tavan evaluoida genAI-käyttötapauksia, YOKOT.AI saattaa olla täydellinen vaihtoehto sinulle! Tarjoamme pilottiprojekteja, joissa valittu käyttäjäjoukko voi turvallisesti arvioida generatiivista tekoälyä yksityisessä YOKOT.AI-instanssissa sen käyttöliittymän kautta.

  • 24 tunnin käyttöönotto

  • Keskustele sisäisen tiedon tai muiden sisältöjen, kuten verkkosivustojen kanssa

  • Luo dokumentteja

  • Luo yhteenvetoja

  • Mukauta dokumentteja (tiivistä, kustomoi, käännä jne.)

Käyttötapaukset

  • Asiakastuki

  • Tekninen koulutus & huolto

  • Suurten tietomäärien syntetisointi

  • Innovaatiohallinta

Lisää käyttötapauksia löydät video-oppaistamme.

YOKOT.AI API - integroi generatiivinen tekoäly palveluihisi

Käyttöliittymän lisäksi YOKOT.AI tarjoaa REST API:n. API:n avulla voit yhdistää ratkaisusi YOKOT.AI:hin. Tässä asetelmassa YOKOT.AI toimii tekoälymoottorina, joka tarjoaa generatiivisen tekoälyn menetelmiä ja työkaluja muiden ohjelmiston käyttöön.

Halusitpa sitten ladata asiakirjan, linkittää verkko-osoitteen tai liittää YOKOT.AI:n tietovarastoosi, alustamme pystyy käsittelemään sen kaiken. Lisäksi YOKOT.AI:n voi integroida yleisimpiin liiketoimintatyökaluihin, kuten CRM:ään, ERP:hen ja intranettiin, varmistaen, että voit käyttää ja analysoida dataasi eri lähteistä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sales@softlandia.fi. Voit lähettää meille viestin myös alla olevalla lomakkeella.

Haluatko sopia demon?

Haluatko tietää lisää?

Generatiivisen tekoälyn avulla saat merkittävää hyötyä esimerkiksi kertyneestä asiakastukikannasta tai olemassaolevista käyttöohjeista.