Softlandia background

Softlandia

Haluaisitko softlandialaiseksi?

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Meillä on aina avoinna kolme paikkaa:

  1. Senior Software Architect/Engineer

  2. Junior Developer, esimerkiksi myös osa-aikainen työ opiskelun ohella

  3. Tuoteomistaja tai visiönäärinen perustaja, jolla on hyvä tuoteidea sekä teknologinen tietämys.

Senior Software Engineer, Applied AI

Softlandia is looking for a talented senior software engineer interested in machine learning and generative AI to join our growing team.

Softlandia työpaikkana

Yrityksenä haluamme muuttaa maailmaa. Uskomme, että teknologia on yksi parhaista työkaluista tämän toteuttamiseksi. Haluamme tehdä oman osamme tuotteiden, teknologioiden ja liiketoiminnan kehityksessä. Lyhyesti sanottuna: haluamme luoda jotakin merkittävää.

Etsimme aina henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita olemaan osa tätä muutosta ja oppimaan matkalla lisää. Onko sinulla idea, jonka voisit tuoda mukanasi meille? Hienoa!

Softlandia on oikea paikka avoimille, kansainvälisille ja kunnianhimoisille ihmisille.

Sekä juniorit että seniorit tervetulleita

Oletko nähnyt jo kaiken? Tylsistynyt nykyisiin hommiisi? Jos olet kokenut osaaja ja etsit tiimiä, jossa voisit työskennellä loppuelämäsi, liity meihin. Emme tarjoa ainoastaan hienoja työskentelymahdollisuuksia vaan myös tilaisuuden työskennellä oman tuotteen parissa sekä olla yrityksen osakkeenomistaja. Voisit astua esimerkiksi tuoteomistaja, ohjelmistoarkkitehdin tai -kehittäjän rooliin.

Lue lisää tuotekehityksestämme Venture Studio -sivulta.

Oletko vasta aloittelemassa uraasi? Juniorille Softlandia on hyvä paikka kasvaa ja kehittyä. Olemme kokeneita ja halukkaita mentoroimaan sekä opettamaan parhaat käytännöt ohjelmistokehityksestä, teknologiasta, liiketoiminnan kehityksestä sekä monesta muusta asiasta. Emme ole myöskään jämähtäneet tapoihimme vaan olemme avoimia tuoreille ajatuksille ja ideoille.

Softlandia työnantajana

Työnantajana otamme tehtävämme tosissamme. Oli kyse sitten työskentelyolosuhteista, johtamisesta, tiimin rakentamisesta tai urakehityksen tuesta, teemme parhaamme, jotta työskentelykokemus on suurten yritysten tasolla. Tarjaomme kaikille samat työkalut ja edut.

Esimerkkejä eduistamme:

  • Joustava työaika ja työskentelypaikka

  • Laaja, vakuutuspohjainen työterveys

  • Puhelin, liittymä, internet-liittymä etätyöskentelyä varten

  • Vuosittainen vapaasti käytettävä budjetti työkaluille

Elä, opiskele ja työskentele

Työ voi olla, ja sen pitäisi olla, merkityksellistä. Me kaikki työskentelemme kuitenkin myös elääksemme. Kaikilla Softlandian perustajilla on pieniä lapsia, ja olemme kaikki viettäneet vanhempainvapaita sekä hoitaneet lapsia kun he ovat olleet kipeitä.

Saatat haluta rakentaa talon, työskennellä ulkomailta tai vapaa-ajan asunnolta, tai opiskella uutta sertifikaattia varten. Tämä on elämää. Mielestämme yrityksen tulisi suunnitella projektit ja vastuut siten, että ne sopivat yhteen sekä yksilön unelmien että elämäntilanteen kanssa.

Voit lukea arvoistamme lisää Meistä-sivulla.

Softlandia - Smile & Deliver