Softlandia background

Softlandia

Blogi

Arto Nyberg haastatteli Softlandian toteuttamaa tekoälyä

Yli puoli miljoonaa suomalaista näki esimerkin sovelletusta tekoälystä Arto Nyberg -ohjelman suorassa juhlalähetyksessä: saimme mahdollisuuden toteuttaa reaaliajassa keskustelevan ja liikkuvan tekoälyhahmon Arto Nyberg -ohjelmaan.

Bytewax & Softlandia Workshop: Stateful Streaming Slack GenAI RAG -botti

16. helmikuuta Softlandia ja Bytewax järjestivät mielenkiintoisen workshopin, jonka tavoitteena oli tutustuttaa osallistujat stateful streaming -teknologiaan sekä tekoälyn perusteisiin Slack-bottien parissa.

Yhteenvedot ja sisällöntuotanto omista lähteistä generatiivisen tekoälyn avulla – Esittelyssä Generation Flows

Työskentelitpä markkinoinnin ammattilaisena, tutkijana tai missä tahansa roolissa, jossa käsittelet tai tuotat paljon tekstidokumentteja, YOKOT.AI:n uudet ominaisuudet nopeauttavat työskentelyäsi.

Palvelimettomat LLM:t (demo!) ja muut generatiivisen tekoälyn trendit vuonna 2024

Pienet kielimallit ovat yksi generatiivisen tekoälyn suurimmista trendeistä vuonna 2024. Niitä voi jo nyt käyttää ilmaiseksi palvelimettomilla alustoilla!

Wärtsilä Voyagea, Reaktorin USA:n toimintoja luotsannut Joonas Makkonen Softlandian neuvonantajaksi

Softlandia laajeni Yhdysvaltain markkinoilla ja tähtää kasvuun tekoälyteknologiassa. Kansainvälistymishanke ja Joonas Makkosen nimeäminen neuvonantajaksi vauhdittavat kasvua.

YOKOT.AI - mitä opimme asiakkailtamme ensimmäisten 4 kuukauden aikana

Tässä blogikirjoituksessa kerromme, miten tärkeää on löytää ja määritellä oikea käyttötarkoitus tekoälyratkaisullesi, miksi on tehokkaampaa käyttää RAG-arkkitehtuuria kuin rakentaa oma ratkaisu ja kuinka varmistaa, että yritystietosi pysyvät yksityisinä