Softlandia background

Softlandia

Blogi

Yhteenvedot ja sisällöntuotanto omista lähteistä generatiivisen tekoälyn avulla – Esittelyssä Generation Flows

Työskentelitpä markkinoinnin ammattilaisena, tutkijana tai missä tahansa roolissa, jossa käsittelet tai tuotat paljon tekstidokumentteja, YOKOT.AI:n uudet ominaisuudet nopeauttavat työskentelyäsi.

Palvelimettomat LLM:t (demo!) ja muut generatiivisen tekoälyn trendit vuonna 2024

Pienet kielimallit ovat yksi generatiivisen tekoälyn suurimmista trendeistä vuonna 2024. Niitä voi jo nyt käyttää ilmaiseksi palvelimettomilla alustoilla!

Wärtsilä Voyagea, Reaktorin USA:n toimintoja luotsannut Joonas Makkonen Softlandian neuvonantajaksi

Softlandia laajeni Yhdysvaltain markkinoilla ja tähtää kasvuun tekoälyteknologiassa. Kansainvälistymishanke ja Joonas Makkosen nimeäminen neuvonantajaksi vauhdittavat kasvua.

YOKOT.AI - mitä opimme asiakkailtamme ensimmäisten 4 kuukauden aikana

Tässä blogikirjoituksessa kerromme, miten tärkeää on löytää ja määritellä oikea käyttötarkoitus tekoälyratkaisullesi, miksi on tehokkaampaa käyttää RAG-arkkitehtuuria kuin rakentaa oma ratkaisu ja kuinka varmistaa, että yritystietosi pysyvät yksityisinä

Building Robust LLM Solutions - 3 Patterns to Avoid

The blog post explores the challenges and brittleness of using Large Language Models (LLMs) across various tasks. We introduce three LLM anti-patterns, with focus on the solution infrastructure and RAG.

Automatisoi dokumentointi tekoälyllä – Näin toimii YOKOT.AI Document Generation Workflow

Kuinka edetä tehokkaasta sisäisen tiedon hallinnasta siihen, että tietoa aletaan hyödyntää tehokkaasti dokumentoinnissa?