Softlandia background

Softlandia

Haluaisitko softlandialaiseksi?

Avoin hakemus

Alta löydät ylätason kuvaukset etsimistämme osaamisprofiileista. Odotamme, että sinulla on taustaa ohjelmistokehityksestä tai muusta siihen liittyvästä alasta, kuten datatieteestä tai signaalinkäsittelystä. Sinulla voi olla myös hyvin syvä ymmärrys tietystä liiketoiminta-alueesta ja sen tarpeista.

Senior Software Architect / Engineer

Jos etsit seuraavan tason haasteita, inspiroivaa tiimiä ja mahdollisuutta olla osa mukana yrityksen kehittämisessä, tämä paikka on sinulle. Sinulla on kokemusta itsenäisestä työskentelystä, haastavien ongelmien ratkaisusta ja haluat kasvaa ammatillisesti. Voit nähdä itsesi työskentelemässä haastavissa asiakaprojekteissa tai kehittämässä omaa tuotettamme.

Tämä paikka on avoin myös osakkeenomistajiksi haluaville.

Hae laittamalla vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen careers@softlandia.fi.

Junior Developer

Ymmärrämme, että ohjelmistoalan työmarkkina ei ole kaikista helpoin aloitteleville osaajille. Uskomme, että jokainen yritys tarvitsee nuoria osaajia onnistuakseen.

Jos olet opiskelija ja etsimässä osa-aikaista työtä, tämä voisi sopia sinulle. Voit olla myös vastavalmistunut tai sinulla voi olla jonkin verran aikaisempaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä ja etsit jotain uutta.

Hae laittamalla vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen careers@softlandia.fi.

Tuoteomistaja tai visiönäärinen perustaja

Lue taustaa Venture Studio -liiketoiminnastamme.

Hae laittamalla vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen careers@softlandia.fi.