Softlandia background

Softlandia

Blogi

Yhteenvedot ja sisällöntuotanto omista lähteistä generatiivisen tekoälyn avulla – Esittelyssä Generation Flows

Jokainen, joka lukee ja työstää säännöllisesti suuria tekstimääriä, tietää, miten paljon aikaa tekstimassojen käsittely nielee. Olennaisen tiedon poimiminen voi olla haastavaa.

Sama pätee sisällöntuotantoon. Koukuttavien sisältöjen luominen tarkaan rajattujen lähteiden pohjalta ei ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa.

Jos teet tällaisia työtehtäviä toistuvasti, olet varmasti toivonut, että generatiivinen tekoäly voisi olla avuksi.

Ja tiedätkö mitä? Toiveesi on kuultu! Softlandia on julkaissut YOKOT.AI:n Generation Flows -ominaisuuden. Generation Flows tuo mukanaan kaksi uutta toimintoa, Summarization (yhteenvedot) ja Customization (tyylivariaatiot), jotka auttavat automatisoimaan tekstinkäsittelyn ja -tuotannon.

Työskentelitpä markkinoinnin ammattilaisena, tutkijana tai missä tahansa roolissa, jossa käsittelet tai tuotat paljon tekstidokumentteja, YOKOT.AI:n uudet ominaisuudet nopeauttavat työskentelyäsi. Jatka lukemista niin kerromme, kuinka voit hyödyntää uusia toimintoja päivittäisessä työssäsi. 

Räätälöi tiivistelmät ja tyylivariaatiot juuri sinun tarpeisiisi

YOKOT.AI:n Summarization ja Customization -ominaisuudet on suunniteltu tehostamaan työskentelyä ja räätälöimään lähdeaineistosi siten, että se vastaa juuri sinun tarpeitasi.

Summarization-työkalu on valtava apu pitkien asiakirjojen käsittelyssä. Se tarjoaa tiiviit yhteenvedot ja summaa keskeiset teemat. Tämä auttaa sinua ymmärtämään dokumenttiesi keskeisimmän sisällön ilman kymmenien tai satojen sivujen läpi pläräämistä. Automatisointi ei ainoastaan säästä aikaa, vaan myös helpottaa tiedon sisäistämistä. Jos haluat, voit räätälöidä tiivistelmät määrittelemällä niiden näkökulman tai esimerkiksi kielen. Lopputulos tallentuu yhdellä klikkauksella.

Customization-työkalu mahdollistaa räätälöityjen sisältöjen luomisen valitsemasi lähdeaineiston perusteella. Voit helposti säätää tuottamasi tekstin sisällön, tyylin, sävyn ja kielen vastaamaan juuri sinun vaatimuksiasi. Työkalu esimerkiksi kääntää asiakirjasi kieleltä toiselle ja generoi some-sisältöjä lähteidesi pohjalta. Kätevintä on, että voit tehdä teksteihin säätöjä ja parannuksia lennossa: muokkaa vain kehotetta, kunnes olet tyytyväinen lopputulokseen. Voit tallentaa valmiin tekstin haluamassasi muodossa.

Ruutukaappaus YOKOT.AI:n Generation Flows -työkalusta

Molempien Generation Flows -toimintojen käyttö on helppoa ja intuitiivista, ja generointi kestää vain hetken. Toimintoja voi hyödyntää lukemattomissa erilaisissa tehtävissä ja eri aloilla, aina tutkimuksesta asiakastukeen – missä vain on tarve yksinkertaistaa tiedon käsittelyä tai nopeuttaa sisällöntuotantoa.

YOKOT.AI hyödyntää parasta mahdollista LLM-teknologiaa OpenAI:lta. Kuten aina, datasi säilytetään turvallisesti Azuren tietokeskuksissa, GDPR:ää ja organisaatiosi tietosuojakäytäntöjäsi noudattaen. 

Näin pääset alkuun 

Voit aloittaa tiivistelmien ja sisältöjen generoimisen YOKOT.AI:ssa helposti ja nopeasti:

  1. Aloita lataamalla lähdeasiakirja. Klikkaa valikosta auki Data Management. Raahaa ja pudota tiedosto latausalueelle tai valitse se tiedostoistasi. 

  2. Siirry valikosta Generation Flowsiin. Valitse, haluatko luoda tyylivariaation (Customize) vai tiivistelmän (Summarize). Valitse ladattu asiakirja ja klikkaa ”Start summarizing”/”Start customizing”. 

  3. Tyylivariaatiota varten kirjoita mahdollisimman tarkka kuvaus ohjaamaan generointia. Määrittele halutun tekstin tyyli, sävy ja kieli, jotta lopputulos vastaa käyttötarkoitustasi ja kohdeyleisöäsi. Voit myös ohjata tiivistelmän generointia lisäämällä kuvauksen tarpeistasi, mutta se ei ole pakollista. Anna generoitavalle tekstille nimi, jos aiot tallentaa sen. 

  4. Enää yksi klikkaus, ja valmista tuli! Kun olet tyytyväinen YOKOT.AI:n generoimaan tekstiin, voit kopioida sisällön tai tallentaa sen laitteeseesi.

Etkö vielä tunne YOKOT.AI:ta? Ota ihmeessä yhteyttä, niin kerromme lisää. Voit täyttää alla olevan lomakkeen tai varata oman demosi täältä.