Softlandia background

Softlandia

Blogi

Automatisoi dokumentointi tekoälyllä – Näin toimii YOKOT.AI Document Generation Workflow

Liiketoimintaympäristössä on havaittavissa merkittävä muutos. Yritykset tunnistavat generatiivisen tekoälyteknologian arvon yhä paremmin. Tämä nouseva trendi näkyy selvästi, kun tutkii alan raportteja. Yhä useampi yritys on ymmärtänyt tekoälysovellusten potentiaalin.

Vaikka tekoälyn käyttöönotto lupaa paljon, siihen liittyy myös haasteita. Yksi suurimmista on strukturoimattoman datan tehokas hyödyntäminen ja datan ymmärrettäväksi tekeminen tekoälymalleille. Tällöin korostuvat hyvät tietohallinnan käytännöt. Vahvojen tietohallinnan strategioiden avulla yritykset voivat varmistaa, että niiden tekoälystrategiat perustuvat luotettavaan ja laadukkaaseen dataan.

Tekoälysovellusten onnistumisen varmistamiseksi käytetään nykyaikaisia tekoälymenetelmiä, kuten RAG-menetelmää (retrieval augmented generation), agentteja ja ohjeviritystä (instruct-tuning). Nämä edistykselliset tekniikat mahdollistavat yrityksille tekoälymallien hienosäätämisen eli tarkkuuden ja suorituskyvyn parantamisen. Näitä kehittyneitä tekoälymenetelmiä hyödyntämällä yrityksillä on mahdollisuus lisätä skaalautuvuutta ja kasvua.

Generatiivinen tekoäly on tehokkaan tiedonhallinnan tulevaisuus

Monet yritykset ovat jo tiedostaneet, että tekoälyä hyödyntävä teknologia on ratkaiseva tekijä niiden kilpailukyvylle. Liiketoiminta ei voi enää perustua pelkästään perinteisiin tiedonhallintatyökaluihin. Tekoälyteknologioiden ja -työkalujen yleistyessä ei ole koskaan ollut helpompaa löytää relevanttia asiakirjaa tai viimeisimpiä kokousmuistiinpanoja yrityksen intranetistä, saada tietoa helposti ymmärrettävässä muodossa ja varmistaa, että tieto pysyy turvassa organisaatiossasi.

YOKOT.AI on Softlandian tiimin kehittämä yksityinen generatiivisen tekoälyn ratkaisu yrityskäyttöön. Se tarjoaa kaikki tehokkaan sisäisen tiedonhallinnan ominaisuudet ja vielä vähän enemmän. YOKOT.AI on suunniteltu tehostamaan työpaikan tuottavuutta automatisoimalla toistuvat tehtävät. YOKOT.AI pitää tietosi turvassa ja GDPR-yhteensopivina.

Tiedonhallinnasta dokumentaation automatisointiin

Olet todennäköisesti kuullut esimerkkitapauksista, joissa suuria kielimalleja käytetään asiakastuen tai tiedonhallinnan tehtävissä. Mutta entäpä jos sinulla olisi (kaiken tämän lisäksi) myös ikioma kirjoitusavustaja? Avustaja, joka voisi luoda sisäistä dokumentaatiota, tutkimusraportteja, rahoitushakemuksia tai tuotekuvauksia ja käyttää tietopohjana vain sinun valitsemiasi lähteitä.

YOKOT.AI:n uusi ominaisuus Document Generation Workflow on jo asikkaidemme saatavilla. Se mahdollistaa YOKOT.AI:n käyttäjille täydellisten dokumenttien luomisen vain muutamalla yksinkertaisella napsautuksella! Voit siis kokonaan automatisoida dokumentointirutiinisi ja samalla säilyttää täyden hallinnan valmiista lopputuloksesta. Lisäksi voit jakaa dokumenttigeneraattorin mallipohjat kaikkien käyttäjien kesken, joten kenenkään ei tarvitse tehdä samaa tehtävää kahdesti!

YOKOT.AI:n Document Generator -ominaisuudella voit helposti suunnitella oman generaattorisi, eli rakenteen, jota haluat dokumenttisi noudattavan. Voit myös valita sopivimman valmiista generaattoreista tai organisaatiosi jakamista generaattoreista.

  • Sinä määrittelet lähteet, joita haluat käyttää dokumentin luomiseen. Lähteenä voi käyttää esimerkiksi tietokoneeltasi ladattua tiedostoa, organisaatiosi sisäistä dataa tai verkosta valitsemiasi sivustoja.

  • Voit säätää ja muokata luodun dokumentin tyyliä, sävyä ja jopa kieltä.

  • Sinä hallitset, miltä dokumentin lopullinen versio näyttää ja mitä se sisältää. Voit helposti tarkastella luotua tekstiä uudelleen ja tehdä omia säätöjä sekä muokkauksia.

YOKOT.AI:n Document Generator -ominaisuuden lopputuloksena saat ladattavan version juuri sinulle luodusta dokumentista, jonka luomiseen on käytetty vain sinun valitsemiasi luotettavia lähteitä sisäisestä tietokannastasi. Ladattuasi dokumentin voit jatkaa sen työstämistä MS Wordilla tai millä tahansa muulla ohjelmalla

Tämän uuden ominaisuuden avulla YOKOT.AI yksinkertaistaa ja virtaviivaistaa dokumentointiprosessin. Se automatisoi toistuvat tehtävät ja tarjoaa runsaasti muokkausmahdollisuuksia sekä käyttäjäystävällisen käyttöliittymän dokumenttien luomiseen.

Jos haluat nähdä, miten YOKOT.AI toimii käytännössä, voit katsoa lyhyen demo-videomme tai varata oman demon suoraan meidän kanssamme! Uskallamme luvata, ettei tässä ole vielä kaikki. Lisää hyödyllisiä ominaisuuksia on tulossa. Pysy kuulolla!

Tämä viesti ehkä kirjoitettiin YOKOT.AI:n Document Generator -ominaisuuden avulla. ;)